Ahilik Teşkilatı ve Ahi Evranı Veli

34.Ahilik Haftası kutlamaları ve 2021 yılının Ahi Evran Yılı Olarak Kutlanması kapsamında Üniversitemiz tarafından başlatılan Online Konferans serisinin bu haftaki konuğu Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kadir ÖZKÖSE oldu. Üniversitemiz Fikir ve Sanat Topluluğu koordinasyonu ve Üniversitemiz genel sekreteri Kadir Ali SEÇER’ in  modaratorlüğünde   Prof. Dr. Kadir ÖZKÖSE ile  “Ahilik Teşkilatı ve Ahi Evranı Veli”  konulu online konferans yapıldı..

Öğretim üyeleri, araştırma görevlileri, öğrenci ve idari personelin katılımı ile gerçekleşen konferansta Prof. Dr. Kadir ÖZKÖSE, kendisine sorulan soruları cevapladı. Program bitiminde Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet KUL, Prof. Dr. Kadir ÖZKSE’ye katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Konferansa Üniversitemiz youtube linkini tıklayarak ulaşabilirsiniz                https://www.youtube.com/watch?v=W9J0uH0BkzM&t=36s