‘Bitlis Ahlat Gençlik Kampı

Öğrencilerimiz ‘Bitlis Ahlat Gençlik Kampı’na Katıldı
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen  “BİR ZAMAN DEĞİL, HER ZAMAN ANADOLU’DA” MEDENİYET, TARİH VE KÜLTÜR KAMPLARI  programı kapsamında Sivas Farabi Gençlik Merkezi SBTÜ Gençlik Ofisinin koordine ettiği ‘Bitlis Ahlat Gençlik Kampı’ programına 29 öğrencimiz katıldı.
27-30 Ekim 2023 tarihlerinde 3 gece 4 gün süren Bitlis Ahlat Gençlik Kampı programına katılan öğrencilerimizin ulaşım, konaklama ve beslenme dahil tüm giderleri Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından karşılandı.
Son derece keyifli ve dolu dolu geçen 4 günlük kamp programı kapsamında; doğal, tarihi ve kültürel geziler, çeşitli spor ve sanat etkinlikleri, tekne turu, kamp ateşi, film gösterimleri vb. bir çok aktiviteye yer verildi.
Kusursuz bir organizasyonla gerçekleştirilen ve katılımcı öğrencilerimize önemli kazanımlar sağlayan Bitlis Ahlat Gençlik Kampı programı dolayısıyla Gençlik ve Spor Bakanlığımıza, Sivas Farabi Gençlik Merkezimize ve SBTÜ Gençlik Ofisimize çok teşekkür ediyoruz.