Dr. Mustafa Kemal Topçu ile Söyleşi

Üniversitemiz tarafından başlatılan Online Konferans serisinin bu haftaki konuğu Stratejik ve Teknolojik Ürün Geliştirme Danışmanı Dr. Mustafa Kemal TOPÇU oldu.

Üniversitemiz Kariyer Merkezi ve Öğrenci Toplulukları koordinasyonuyla gerçekleştirilen online konferansta Dr. Mustafa Kemal TOPÇU, “Proje Yönetimi” konusuyla akademik ve idari personelimizle bir araya geldi.

Konuşmasında “Proje Yönetimi” konusunda kapsamlı bilgiler veren Dr. Mustafa Kemal TOPÇU; “Herhangi bir projenin ortaya konulması için mutlaka belirli aşamalardan geçmesi gerekmektedir. Hedefler belirlendikten sonra tabii ki işin en önemli kısmını bütçe ve kaynak oluşturmaktadır. Büyük bir ülke olmak için büyük projeler, ileriye dönük planlar yapmak zorundayız. Hazırladığımız bir projenin belki de en önemli kısmı projenin amacı ve bu doğrultuda ülkemize neler kazandırdığıdır. ABD, Çin, Rusya, Kanada gibi ülkelere baktığımızda bu ülkelerin hep uzun soluklu, geleceğe yönelik ihtiyaçların belirlenerek bu doğrultuda büyük adımlar atan ülkeler olduğunu biliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Üniversitemiz akademik, öğrenci ve idari personelinin katılımıyla birlikte samimi bir sohbet ortamında gerçekleştirilen konferansta, Dr. Mustafa Kemal TOPÇU kendisine sorulan soruları da yanıtladı. Sunum ve konuşmaların ardından Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet KUL, Dr. Mustafa Kemal TOPÇU’ ya ilgi ve desteğinden dolayı teşekkür etti.