Heyecan Dolu Turnuva Tamamlandı

Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı koordinesinde, Bilim ve Teknoloji Topluluğu ile Fikir ve Sanat Topluluğu ortak organizasyonuyla gerçekleştirilen Masa Tenisi Turnuvası tamamlandı.

SCÜ İleri Teknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi (CÜTAM) içerisinde yer alan salonda düzenlenen turnuvaya 34 kişi katıldı. İdari, akademik personelimiz ve öğrencilerimizin katılımıyla oynanan müsabakalar heyecan dolu anlara sahne oldu.

Mesai saatleri dışında üç hafta süren müsabakalarda Araştırma Görevlisi Enes COŞKUN birinci, Araştırma Görevlisi Yasin YILMAZ ikinci, Araştırma Görevlisi Özlem CEVİZ ise üçüncü oldu. Turnuvada dereceye girenlerin ödülleri, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet KUL, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meftuni YEKELER ile Tarım Bilimleri ve Teknoloji Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Tolga KARAKÖY tarafından verildi.