SBTÜ Doğa Sporları Topluluğu Sivas’ta Sivadokya olarak adlandırılan Eğribucak kayalıklarında Doğa Yürüyüşü yaptı.

SBTÜ Doğa Sporları Topluluğu ilimizin doğal güzelliklerini tanımaya devam ediyor. Her hafta bir doğa sporu etkinliği düzenleyen Üniversitemiz Doğa Sporları Topluluğu bu hafta Sivas’ta Sivadokya olarak adlandırılan Eğribucak kayalıklarında Doğa Yürüyüşü yaptı.Sivas’ta Sivadokya olarak adlandırılan Eğribucak kayalıkları, kırmızı rengi ve alışılmışın dışındaki yüzey şekli ile Mars gezegenini andırıyor. Sivas’a 23 kilometre mesafede bulunan Eğribucak kayalıklarında öğrencilerimiz hem yürüdü,hemde doğal güzellikler sayesinde doyasıya eğlendiler.