Topluluklarımızın Yönetim ve Denetim Kurulu Oluşturuldu

Üniversitemiz bünyesinde kurulan Fikir ve Sanat Topluluğu ile Bilim ve Teknoloji Topluluğu üyeleri ilk genel kurul toplantılarını gerçekleştirdi. Üniversitemiz toplantı salonunda Topluluk Akademik Danışmanı Prof. Dr. Tolga KARAKÖY başkanlığında Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanımız İsmail KAYA ve topluluk üyelerinin katılımıyla düzenlenen genel kurul toplantısında Yönetim ve Denetim Kurulları oluşturuldu. Ayrıca toplantıda Fikir ve Sanat Topluluğu ile Bilim ve Teknoloji Topluluğu tarafından yapılması planlanan faaliyetler konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Gerçekleştirilen toplantıda Topluluk Akademik Danışmanı Prof. Dr. Tolga KARAKÖY; “Topluluklar Üniversitelerin sosyal etkinliklerini gerçekleştirmesinde önemli roller üstlenmektedir. Sizler de Üniversitemizin sosyal etkinliklerini daha üst seviyelere taşımak, daha etkin ve anlamlı programlar gerçekleştirmelisiniz. Yönetim ve Denetim Kurulu üyesi arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.