Üniversitemizde Çevre Temizliği Etkinliği

Kardeşler Tepesinde oluşan görüntü kirliliğinin kalkması ve doğal güzelliklerin kendini göstermesi amacıyla Sosyal sorumluluk kapsamında çevre temizliği ve çöp toplama etkinliği yapıldı. Üniversitemiz idari ve akademik personeli tarafından kampüs alanımız ve Kardeşler Tepesinde çevre temizliği ve çöp toplama etkinliği düzenlendi. Gerçekleştirilen etkinlikte doğaya ciddi oranda zarar veren atık poşet ve cam şişeler toplanarak bertaraf edildi.

“Her fidan bir orman, her orman daha güzel bir vatan” anlayışıyla çevre temizliği ve doğal güzelliklerinin korunmasına önem veren Üniversitemiz, bundan sonraki süreçte de idari ve akademik kadrosuyla sosyal sorumluluğu ön plana çıkaran etkinlikler düzenlenmeye devam edecek.